Thursday , March 4 2021

Trailer celebrates the pressen på nya "Lejonkungen" – Sidor"Lejonkungen" har hittills varit en framgångssaga. Den tecknade filmen från 1994 drog på bio in närmare en miljard dollar (med dagens course 9 miljarder kronor) och musikalen utsågs för några år sedan till världens mest inkomstbringande föreställning, med 6.2 miljarder dollar (56 miljarder kronor) bar i biljettförsäljning.

Näst mest sedda

Med den senaste trailern för from utseendemässigt verklighetstrogna nyinspelningen av filmen ökar förväntningarna

Trailern med 224.6 miljoner visningar, rapporterar Entertainment Weekly. Den enda trailern som setts fler gånger under sitt premiärdygn är ett annat Disney-spektakel; "The Avengers: Infinity war", med 238 miljoner visningar.

Regissören Jon Favreau kände redan innan trailern släpptes rättvisa.

Det handler om att ge publiken from the upplevelse de hopp få, och om du kan overraska dem längs med vägen, så kommer de att njuta än mer. Men du måste leva upp till förväntningarna, så det är en större press med de här älskade historierna.

Regissören gjorde "Djungelboken"

Favreau har dock fått en rejäl uppvärmning, genom from otecknade versionen av "Djungelboken", som sedan from släpptes.

"Lejonkungen" har premiär i sommar, och i skådespelarensemblen kan nämnas Beyoncé, Seth Rogen och Donald Glover. Enligt uppgift kommer nyinspelningen, som använder sig av dataanimationer liknande nyinspelningen av "Djungelboken", inte vara en exakt


Source link