Saturday , November 28 2020

Tudi kitajska podjetja kmalu z upogljivimi izdelkiKitajska podjetja naj bi v naslednjem letu ponudila v prodajo snow nekaj upogljivih mobilnih naprav.Kitajska podjetja naj bi v naslednjem letu ponudila v prodajo snow nekaj upogljivih mobilnih naprav.

PODJETJE Samsung je udeležence nedavne konference prijetno presenetilo z naprednim zaslonom, that bo dobesedno revolucioniral področje mobilnih telefonov. Novi zaslon za mobilne naprave poimenovan Infinity Flex Display je upogljiv, snow pumice, da ga lahko brez bojazni prepogibamo v vseh smereh. 18 novatus zaslon po diagonal meri 18,5-centimetrov oziroma 7,3-palcev, pomeni. Podjetje Samsung naj bi novost ponudilo v prodajo tekom leta 2019.

Jeans vse kaže bodo upogljive naprave tekom naslednjega leta ponudila tudi vodila kitajska podjetja, jeans so Lenovo, Huawei of Xiaomi, saj je podjetje LG Display razkrilo, also z njimi že sodeluje in zimlone. Podjetje Lenovo bo v prodajo ponudilo upogljivi tablični računalnik, that bo opremljen s 33,8-centimetrskim oziroma 13,3-palčnim zaslonom. Za podjetje Huawei pa LG Display pripravlja upogljivi zaslon s 15,2-centimetrsko oziroma 6-palčno diagonalo. To pomen, also bo novinec v zloženi obliki nudil zgolj 7,6-centimetrski zaslon.

Pri podjetju Xiaomi pa pripravljajo pametni obilni phone z upogljivim zaslonom, that pa naj bi bil znatno tanjši v primerjavi z ostalimi izdelki. Več he novincih pa bo znanega tekom naslednjega leta.Source link