Thursday , February 27 2020
Home / slovenia / Šarec ostal skrivnosten, kdo je zamenjal upravo Petrola

Šarec ostal skrivnosten, kdo je zamenjal upravo PetrolaVoddaji Politično na TV Slovenija je predsednik vlade Petrola s Tomažem Berločnikom na čelu.

24. oktobra je odstopila uprava Petrola. Trail Petrola so takrat sporočili, also se nadzorni svet Petrola sporazumno razšel z upravo družbe. Razlog za takšno so razhajanja v strateggiji. Poleg Berločnika sta odstopila tudi druga dva člana uprave, Rok Vodnik in Igor Stebrnak.
natečaj nova stavba OilSlovenijaTaka bo nova poslovna

Šarec se je takoj oglasil na Twitterju

Berločnik je po odhodu s seje nadzornega sveta, dejal, da ponosen na svoje devetletno delo v Petrolu, which is so ga v tem času uspešno prestrukturirali. Pojasnil je, da bili razlog za sporazumen različni pogledi odhod z vrha energetske družbe različni.

Oil | Avtor: Anže Petkovšek

Anže Petkovšek
Marjan ŠarecDesna arugulaSlovenijaŠarec novega generalnega sekretarja našel na kamniški občinski

LMŠ, snow pa je njen predsednik Marjan Šarec popoldne zanikal. "To, da stranka LMŠ želi zamenjati vodstvo družbe Oil, je ena večjih času. Očitno to postaja stalna praksa," je v odzivu zapisal na je je sledilo from Twitterju, naslednji še uradno pojasnilo: "Jeans vlada in jeans solastnik smo dolnni farewell, kaj se dogaja in zakaj se je zgodilo, snow se je zgodilo. Ker nekateri, seveda s ciljem destabiliziranja razmer, bi radi vse sprevrgli na vlado ali na našo stranko, snow seveda ne drži. moramo ugotoviti, kdo je zadaj za to zamenjavo in zakaj je bila ta zamenjava izvedena, " je pred dnevom suverenosti dejal premier Marjan Šarec.

Tomaž Berločnik | Avtor: Primož Korošec

Primož Korošec
Marjan ŠarecAfera SovaSlovenijaŠarec Toninu: Kaj imam skupnega z Janezom Drnovškom?

Šarec: Bili smo napadeni

Pahor je van nedeljo have oddaj the Politično na TV Slovenija v pogovor s Tanjoin Gobec SA enkrat dejal, what and, cashew sa skriver za odločitvijo nadzorneg sveta oil in the zamenjav n Logic, ca va ozadj the nison was nepravilnos, the bi lahko ogrozil samoan družbo. Zato se ne more sprijazniti samo s pojasnilom, also gre razhajanje v konceptih.
slovenija 24.10.09 upravna stavba Petrol na dunajski ulici 50 v Ljubljani; photo:SlovenijaUresničilo se je. Oil ostal brez uprave.

"Razhajanje konceptov verjetno ne more lice snow tak razlog takoj za zamenjavo čez noč. je povedal premier in dejal, de je bila stranka LMŠ napadena in okrivljena za odhod uprave Petrola čeprav: "nimamo svojih članov nadzornega sveta, ta nadzorni svet je od prej. Nismo nastavljali nobenih novih ljudi notri in z se zato to zelo težko zgodilo. pae pa kakšna druga stranka, pa ne vem."

Koalicija | Avtor: Saša Despot

Saša Despot

"And se, kdo je dlje v politiki"

Dodal je, da je je Berločnikom v Moskvi dogovoril za sestanek, na katerem naj bi mu šef Petrola predstavil koncept poslovanja, zato ga je me zamenjava precej presenetila. Gobčeva ga je vprašala, katera izmedli koalicijskih strank v vladi, oziroma nadzorniki, so potem izvedli menjavo? Odgovoril je, da ne and, kdo je zadaj in the nature, da pa se and, kdo je dlje v politiki in kdo ima kje kakšne ljudi. Po njegovih besedah ​​so to različne stranke: "saj so mnoge stranke že dolgo na sceni."


Source link