Tuesday , February 18 2020
Home / slovenia / RED se umika iz proizvodnje telefonov

RED se umika iz proizvodnje telefonovREJECTION 2017, bodo izdelali lasten phone. Phone, imenovan Hydrogen One, je izstopal po zaslugi dveh lastnosti: po holographic in možnosti namestitve dodatnih modulov (kakršni so na voljo tudi za njihove namenske kamere), that bi phone spremenili v dostojno alternativo profesionalnim kameram.

Po večjih zamudah je phone naposled izšel lanskega novembra. to prepričal ni ne kupcev ne kritikov – Even if you want to pay for the money, you will be able to work on Android, that je bila prednaložena na phone. Holographic zudii tudi ni ravno prepričal in je bil bolj sam sebi namen, dodatnih modulov za phone pa podjetje ni nikoli izdelalo.

Vir: RED

Letošnjega marca je podjetje dodatne module s svoje spletne strani. RED Jim Jannard kupcem zagotovil, also se RED what umika iz proizvodnje naprav in so dodatni moduli še vedno načrtovani, le da jih bo manj, je je je bilo prvotno mišljeno. Sprva sta bila predstavljena dva dodatna modula: večja baterija in nastavek za kamero, that bi omogočal snemanje videoposnetkov na profesionalnem nivoju.

Jannard je pred nekaj dnevi na uradnem forum za phone Hydrogen napovedal popolno ukinitev projekta razvoja telefonov in svojo upokojitev. Hydrogen One tiči v zapisu je še omenil, da poglavitni Followings kitajskega partnerja, that you know, that you know, that you know, that you know, that you know, that you know, that jo je predložilo podjetje.

Neimenovani partner je bil zadolžen za kombinacijo vseh strojnih component in integracijo programske opreme za delovanje s Qualcommovim Snapdragon procesorjem. The partner je svoje izdelke pošiljal Foxconnu, that je bil zadolžen za masovno proizvodnjo.

Po Jannardovih besedah ​​se je Foxconn odlično obnesel, s prvim partnerjem pa se je bilo nemogoče uspešno dogovoriti za odpravo obstoječih napak na phone in razvoj dodatnih modulov, zaradi česar so morali prekiniti sodelovanje.

Podjetje je julija sicer napovedalo Hydrogen Two, that is naj bi odpravil vse napake predhodnika in naj bi bil izdelan v sodelovanju z novim proizvodnim partnerjem. Two očitno ne bo ugledal luči sveta, negotovo pa je tudi stanje posodobitev za obstoječi phone. Jannard sicer zagotavlja, da bodo posodobitve še vedno prihajale, vendar je bila zadnja posodobitev uporabnikom na voljo letošnjega januarja.

Uvodna fotografija: RED


Source link