Saturday , February 22 2020
Home / slovenia / Prevc dobiva novega prijatelja

Prevc dobiva novega prijateljaOPKOPER – Slovenski skakalni as Peter Prevc še zmeraj išče stanovitno šampionsko formo, s katero je navduševal v nepozabni zimi 2015/16, v kateri je osvojil pravzaprav vse, snow se je osvojiti dalo. Spremenljivemu skakanju se ni isognil niti v minulem poletju niti v dosedanjem delu jeseni, snow kažejo uvrstitve, that jih je dosegal v veliki nagradi Mednarodne smučarske zveze (FIS).
Po spodbudnem 10. mestu 21. julija v Visli, kjer se bo čez enajst dni s kvalifikacijami začela nova señona svetovnega pokala, in že zelo dobrem nastopu teden pozneje v Hinterzartnu (4.) je sredi avgusta sledrs rezultat za zečela in the sea moral sprijazniti s 30. mestom. Precedent prenazala v Hinzenbachu, kjer se je izkazal s sedmim mestoma, nakar je tudi na sklepnem dejanju poletne različice svetovnega pokala v Klingenthalu ujel le eno točko.

Trem dobrim dnevom sledi at slab

V skupni razvrstitvi tekmovanja je najstarejši od bratov Prevc jeans tretji najboljši Slovenian za Timijem Zajcem (3.) in Anžetom Laniškom (16.) končal na 19. mestu. »Poleti je moja shirts; po treh dobrih dnevih sledil je običajno sledil, naked sem spet skakal zadovoljivo. Na srečo je šlo ves čas navzgor, čeprav zelo počasi, tacho da sem mor lice potrpežljiv, «je pojasnil slovenski rekorder. Jeans en je od svetlih točk minulih mesecev je ob Visli in Hinterzartnu Hinzenbach, kjer ni pričakoval tako visoke uvrstitve.

»V avstriji sem se res presenetil, saj mi na treningih ni kazalo tako dobro; še poskusni skok je bil zelo slab. Zato sem bil toliko bolj zadovoljen, da sem takrat, ko je bilo treba, prikazal najboljša skoka, «se je dotaknil sedmega mesta v Hinzenbachu, kjer je, denimo, za poljskim zmagovalcem Dawidom Kubackim, se je pozneje veselil skupne lovorike v veliki nagradi FIS, zaostal le za 8.8 točke.

Zanimivo, da je na tamkajšnji Aignerjevi skakalnici prvič tekmoval z dresom, that mu ga je ukrojil Robert Kranjec. Leteči Kranjčan, that je po marčevskih poletih v Planici svoje smuči postavil v jeans, je od pomladi v reprezentanci odgovoren za izdelovanje combinedzonov. »Potrebovala sva snow nekaj časa, sva začela razumeti drug drugega. O o lov iva obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi obi «obi« «« «« «« «« «« «« «« «« «« obi Gorazdom Bertoncljem pa navrgel: am am am am se »ki oz ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki Za zdaj temu sledim in menim, da gre v pravo smer. «

Mlačen, je je slabši jeans 15.

Z gležnjem, that mu je lani tako zelo civil lase, načeloma nima več (jih) težav. »Občasno potrebuj to nekaj večer was pozornos, splošno na pa je v redu ali pa jazz boleč's what I'm cute. Vreme me nanj ne opozarja, po kakšnih treningih z več skoki ali poskoki pa moram dati zvečer nogo v zrak, jo hladiti in masirati, «je zaupal 27-letni skakalec iz Dolenje vasi pri Železnikih, that si bo od oddeval na sklephih vening Vislo najti stanovitnost. »Si im, si da da da da da č č č č č da sk da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da reb reb reb reb reb reb reb reb reb pot pot pot reb mo mo mo mo mo mo mo 35e moraš teden pred odhodom urediti še 352 stvari, to zagotovo ni dobro, «je razložil dobitnik velikega crystalnega globusa v season 2015/16 in željah za prihajajočo zimo dodal, da jih ima veliko.
»V zvezi z rezultati so podobne jeans v prejšnji season. S 15. mestom sem nekako še zadovoljen, ko sem slabši, si govorim, da bi bilo lahko bolje, takrat sem bolj mlačen, «je poudaril in ponovil, da je sleherna uvrstitev med deseterico zelo dobra, med peterico pa že super. Na vprašanje, ali je poleti doživel še katero omembe vredno spremembo, je odvrnil, da je bolj ali manj vse isto, le sin Ludvik raste trail from dneva v. »Ko sem z otrokom, odmislim vse drugo. Tisti šas mi pomeni umiritev, odklop. Iz dneva v from bolj razume, čedalje več komunicira, jaz pa dobivam prijatelja, «je povedal o scoring poldrugo leto starem sinu in v smehu razkril, da Ludvik še ne valley počepa. »What, soda zanj aktualni bager, single in kolo.«


Source link