Sunday , February 23 2020
Home / slovenia / PRESTOPNA BOMB iz Španije, that bi ZATRESLA nogometni svet: PRIHAJAMO po JANA OBLAKA!

PRESTOPNA BOMB iz Španije, that bi ZATRESLA nogometni svet: PRIHAJAMO po JANA OBLAKA!Snow zadeva nogomet, v Madridu ni nikoli dolgčas.

Iz španske prestolnice je prišla nova prestopna bomb, tocat pa je v glavni vlogi Slovenianec.

Pri Don Balloon pravijo, da je Florentinu Perezu dokončno prekipelo. Še vedno si želi okrepiti.

Predsednik Reala se je odločil, je bi poleti na stadion Santiago Bernabeu pripeljal nikogar drugega jeans Jana Oblaka. S se se m est est est,,,,,,,,, ker ker ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ki ala ala ala ala ala ala Alv Alv Alv Alv Alv, Alvaro Morata, Mario Hermoso in Marcos Llorente. Jasno je, da bi ta poteza pomenila, da bi se Real okrepil, hkrati pa bi Atletico izgubil enega svojih največjih zvezdnikov.

Atleticu bodo težko preprečili Oblakov odhod, saj ima Škofjeločan v pogodbi zapisano odškodnino za primary predčasnega slovesa od kluba. Potem ko je spomladi podpisal novo pogodbo, naj bi ta znašala 150 milijonov evrov. Lake bi se prestop uresničil, bi Oblak postal daleč nogdražji vratar v zgodovini nogometne igre. Vprašanje pa je, slovenska hobotnica, which implies that pogodbo z Atleticom podpisano do 30. junija 2023, želela prestopiti k največjemu tekmecu …


Source link