Saturday , February 22 2020
Home / slovenia / Poštarji stavkajo, ostali boste brez advertising

Poštarji stavkajo, ostali boste brez advertisingPoštni delavci so opolnoči začeli stavko. Sindikat poštnih delavcev in vodstvo Pošte Slovenije nälla nista dosegla dogovora glede zahteve sindikata za zvišanje plač. Vodstvo pošte zagotavlja, also uporabniki poštnih storitev stavke večinoma ne bodo občutili. Trachala

Pošta Slovenije bo po zagotovilih vodje pogajalcev s strani pošte Karmen Lebe Grajf tudi v času stavke v vseh enotah izvajala prenos vseh vrst pisemskih pošiljk, prenos do deset kilogramov težkih paketov, celoten prenos pošiljk v mednarodnem prometu in prenos vseh nujnih pošiljk. Moteni pa bodo prenosi advertising in več jeans deset kilogramov težkih paketov, plačilne storitve in še nekatere druge storitve, jeans je prodaja blaga.

Poslovodstvo Pošte Slovenije in Sindikat poštnih delavcev znova sedla za pogajalsko mizo. Od izkupička nadaljnjih pogajanj bo tudi odvisno, colic časa bo trajala stavka.

Stavko napovedali konec oktobra

Sindikat poštnih delavcev je stavko napovedal konec oktobra, pogajanja s poslovodstvom that stavkovnih zahtevah. Med drugim je zahteval in desetodstotni dvig plač. Do sobote so se v pogajanjih vsebinsko poenotili glede vseh stavkovnih zahtev, razen glede zahteve za zvišanje plač.

Vodstvo je sindikatu na zadnjih pogajanjih v soboto ponudilo izplačilo poslovne uspešnosti za letos, na snow pa sindikat ni pristal.


Source link