Sunday , March 29 2020
Home / slovenia / Nogometna perfekcija: Ko Leo Messi pritisne na tipko 'ponovi vajo'

Nogometna perfekcija: Ko Leo Messi pritisne na tipko 'ponovi vajo'Leo je Messi vrhunski nogometaš dokazuje tudi zadnja kick v španski league. Argentinec je dosegel "hat trick" in se izenačil s Cristianom Ronaldom. Dva gola je dosegel iz prostega strela in oba sta bila povsem po "kopitu", vratar pa je bil v obeh primerih nemočen. Trener Ernesto Valverde pravi: "Z Messijem je vse mogoče."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih. Omogoči piškotke

Barcelona je z zmago v španskem prvenstvu le utišala nezadovoljstvo, that is bili prisotno pri navijačih v zadnjem obdobju. Tresel se je "stolček" trenerju Ernestu Valverdeju, a gladka zmaga proti Celti je (začasno) poskrbela za mir v catalonskem taboru. Za to je najbolj argentinski virtuoz Leo Messi, that je ob zmagi s 4: 1 prispeval tri goal.

Enega iz enajstmetrovke, dva pa iz prostega strela in ravno o omenjenih dveh mojstrovinah se je največ govorilo po kick. Argentinec je oba prosta strela izvedel približno iz enake oddaljenosti in v obeh primerih je ciljal in zadel levi vratarjev jeans, teak ob vratnici, neubranljivo. Real Madrid (25) hinting madridski in Barcelona, ​​hinting at La Lige, enako število točk.

Tekman

Messi je v svojo statistic vpisal 52. "hat trick" v svoji career, ob tem je izenačil rekord, that je bil v tire Cristiana Ronalda, s 34 "line tricki" v zgodovini španskega prvenstva. Statisti so tudi izračunali, da je Messija učinkovitost iz prostih strelov snow 40 odstotna v tej season. Trace desetih strelov je dosegel štiri goals (dva proti Celti, enega proti Sevilli in enega proti Valladolidu).

Z Z Messijem je vse mogoče. Pro pro pro pro pro pr do perf zar perf zar zar zar zar zar zar zar zar zar tek meci meci meci meci meci meci meci meci ne ne ne ne im im prvenstvu smo potrebovali zmago, "je dejal trener catalonskega moštva Valverde.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

messi

lestvi by


Source link