Saturday , February 22 2020
Home / slovenia / Modern Warfare!

Modern Warfare!Call of Duty Modern Warfare
Vrnil se je stotnik Price!

Pazi, ta članek vsebuje spoilerj to!

Call of Duty je ena najpopularnejših in uspešnejših FPS franšiz na svetu. Franšiza vsebuje že kar šestnajst iger, tako da smo navajeni, da dobimo en Klic dolžnosti na leto. Razdeliti po vsebini na različna poglavja, najbolj znano ter uspešno poglavje je bilo seveda »Modern Warfare« poglavj to.

To poglavje je vsebovalo snow tri igre, that is so boj popeljale iz jarkov druge svetovne vojne v (kakor že pove naslov) moderno vojskovanje. In sedaj je to poglavje, za katerega smo alike, da je že zaključeno, dobilo še eno igro: Call of Duty: Modern Warfare.

Imudno ime in nekako nenavadno zaporedje dogodkov

Presenetljiv je ekstremno generičen naslov, that je neverjetno podoben prvi igri tega poglavja. Edina razlika je, da je bila prva igra Call of Duty 4: Modern warfare, ta pa je samo Call of Duty: Modern warfare. Tudi ko spremljaš zgodbo nove franšize se ti ne zdi vse kakor bi moralo lice.

Stotnik Price potegne dim iz svoje značilne cigare. "Width =" 480 "height =" 270

In this case, we have to be able to work with a dog. Temu je zaslužno dejstvo, da je ta igra reboot oziroma ponovni zagon poznane zgodbe. Tako bomo v tej igri in nadaljevanju screwed poznane like sweat elemente a na malo drugačen način.

Zgodba iz osemdesetih

Pri zgodbi pa se reboot že malce. Medtem ko je originalno Modern Warfare poglavje vsebovalo sicer hollywoodsko a vseeno zanimivo ter napeto zgodbo, gre tukaj za klišejski zmazek, ogromno anti – ruske propagande like that in vsebuje ohole. Vse skupaj spominja na priskutne akcijske filming iz osemdesetih.

Odporniško gibanje proslavlja zmago. "width =" 480 "height =" 270

V izmišljeni arabski državi, zlobni Rui, pod vodstvom hudobnega generala, which implies rad monologe, terorizirajo in okupirajo narod, that si želi svobodo. Odporniško gibanje vodi zagriženo in trdoživo bid in njen brat, that imata tragično zgodbo. Poleg tega je v državi tudi teroristična skupina Al Qatala (zelo izvirno), that se tudi bori proti Rusom, a na zloben, »nemoralen način«, medtem ko se odporniško gibanje bori pravično in svetniško. Vse skupaj pa rešijo anglo – saški mačoti, which is what ubogajo svojih nadrejenih. Res pa je, da je zgodba bolj realistična glede mednarodnih pravil vojskovanja.

Stotnik Price pomigne igralcu naj odpre vrata. "Width =" 480 "height =" 270

Poleg tega je Activision imel ogromno oglaševanj to, also so testni igralci zaradi zgodbe jokali in gre za temčno, moralno sivo zgodbo ter igra igralce prisilila v težke morne odločitve. A izkaže se, da so moralne odločitve dolgočasno preproste, morale pa je samo siva, ko zgodba potrebuje nek šok.

Gameplay, grafica, zvok in multiplayer

Gameplay je seveda isti kakor scoreboard vsi Klici dolžnosti. Gre za hitro streljanje, itis je je ko je av av av av av av av av av av av č č č č č č č č č men men men men iz vs vs iz iz aki iz iz iz aki iz iz iz iz iz iz Tudi Tokrat Je GamePlay začinjen z izbiro dialoga, samostojnim, taktičnim pristopom izvajanja akcije. Poleg singleplayerj to, je tudi ponujena opcija Spec ops, that dovoljuje, da igralci svojimi prijatelji skupaj preigrajo določene misije.

Prvoosebno streljanje. "Width =" 480 "height =" 270

Grafika je čudovita in dahne življenje v okolico, objekte ter like. Še posebej gre pohvaliti vremenske effect sweat streljanje, that je bombastično in vznemirljivo. Tudi sam zvok orožja je energičen in brutalen. Sem pa mogoče pogrešal raznolikost bojišč, kjer bi lahko ti vremenski effect zasijali. Razočarala me je tudi glasba, that je nekako… hitro pozabljena. Modern warfare poglavja nepozabna in the snow je žalostno, saj je bila glasba originalnega.

Specialna enota čisti hišo "width =" 480 "height =" 270

multiplayer pa je prvi v zgodovini Call of Duty, ki podpira skupno igranje med različnimi platformami (PC, Playstation, Xbox). Edini večji problem so »mape«. Te so kruto in mesarsko izrezane iz singleplayerj to in niso najbolj primerne za multiplayer. Smo se pa končno rešili »pay to play« vsebine in tako bodo tudi vsi popravki in dopolnila brezplačna.

Si že igral – a Call of Duty: Modern Warfare? Ali ti je bila všeč? Povej nam v komentarjih.

Avatar "class =" avatar wp-user-avatar wp-user-avatar-150 photo avatar-default


Source link