Tuesday , February 18 2020
Home / slovenia / Maribor implied več razlogov za skrb jeans Olimpija

Maribor implied več razlogov za skrb jeans OlimpijaJeoga je okrogla s02e09: Kdo rudari bolje od Rudarja?

Gostje nogometne pogovorne oddaje okoga je okrogla so se pogovargali predvsem o aktualnih dogodkih v slovenskem državnem prvenstvu. Photo: Radio Slovenija

"Videti je nemir v mariborskem moštvu"
Maribor je po visokem porazu v Sežani premagal Celje. Prvič to seasono je tekmo v Amir Dervisevic. Boštjan Janežič pravi, da si je vistist nastop prislužil na pripravljalni kick. "V Mariboru so po porazu v Sežani odigrati pripravljalno tekmo. Pomeranian sober Vidmom. Nižjeligaš je vodil do sredine drugega polčasa, Amir Dervisevic pa je nato dvakrat podal za zadetek trail quota ter Mariboru prislužil zmago. Darko Milanič pa ga je za to nagradil z nastopom od prve minute proti Celju. Videti je nemir v mariborskem moštvu. "


Olimpija nadigrala Aluminij, derby der Viler odločil štajerski

Rudarju grozi neslavni rekord
V velikih težavah je po novem porazu Rudar, that je to seño po 15. krogu še brez zmage. Do je je zbral le pet točk. Slavko Jerič pravi, da je to eden najslabših začetkov sezone v prvi league. "Navijači upajo, also Rudar ne bo podrl neslavnega record club Jadran Dekani, that je v eni prvih season vseh 30 krogov neuspešno naskakoval zmago. Slabše sta pred leti season Beltinci z 20. in Radomlje z 18. kick off brez zmage. Vsi trije klubi ranger tekmovanj to"Boštjan Janežič dodaja, se je po sport vodstva kluba z Marijanom Pušnikom v položaj vmešala še localna policy.

Cityj to what gre odpisati
V drugem polčasu so se gostje posvetili dogajanju na evropskih nogometnih zelenicah. V španskem prvenstvu so predstavili zaplet, that se je pojavil v Španiji, kjer so prestavili el clasico. V princestvu navkljub veliki prednosti Liverpoola voditelj Aljaž Golčer pravi City. Marko Cirman pa predstavi največje presenečenje letošnje sezone. To je novinec v prvi portugalski league famalicao, that je do preteklega konca tedna kraljeval na prvem lestvice mestu prvenstvene.


Source link