Tuesday , February 18 2020
Home / slovenia / Kinetic Reactor M24 – IZKLICNA CENA 1 €!

Kinetic Reactor M24 – IZKLICNA CENA 1 €!Kinetic Reactor M24

Kinetični Reaktor je več funkcijska naprava za obdelovanje vode, which za svoje učinkovito delovanje uporablja obstoječi vodni tok, in ne potrebuje dodatne energije in kemikalij.

opis:

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, that poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in ​​organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način.

Kinetična tehnologija nam omogoča, čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v va dom na konec oskrbe s pitno vodo jeans napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestre obstoje m.

Kaj lahko pričakujete?

Ze pitje primerne vode iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev.

Sposobnosti kinetičnega reaktorja:

  • J j Ome Ome red red red red red red ode ode red red red red red (red red red red red red red red red red red red red red red red red
  • Nevtralizacije in degradacije in zdravju škodljivih organskih in anorganskih elementov iz vode, npr. topno železo v vodi, manganese, svinec, kadmij, ipd.,
  • (E-coli, enterokoki), coliformne bacterije (Pseudomonas aeruginosa), clostridi s sporami (Perfringers sporiae), microbiološke dezinfekcije vode – splošno znižanje
  • Povečanja učinkovitosti dezinfekcijskih sredstev v vodi, katerih osnova je chlorine, that pa se ob obdelavi vode tudi pretežno izloči,
  • Splošnega izboljšanja okusa in vonja pitne vode.

Trditve testnih rezultatov ter so verificirane that in sposobnostih kinetične tehnologije izhajajo iz laboratorijskih. Kljuc pa je v Profesional loves the uporab to the name, SMO kJ z referenčni me to test my postavitva Rezultat to potrdil v praxis.

Inet v v »post z» »ode č» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» Od »» »Od« «« «« « Tako lahko pokrivamo celotni urbani in podeželski vodni cikel ter potrebe gospodinjstev, infrastrukturnih sistemov.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem J in P. d.o.o. (Več o izdelku)

DOAS DO IZTEKA LICITACIJE: h min sec
(Pričetek licitacije 29.10.2019, ob 00:00:00)


Trenutna ponudba: 7.0 Izklicna cena: 1.0 € | Strošek poštnine: 2.00 €
Najnižja možna ponudba:
10


|
Najvišja možna ponudba:
13OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primer, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto (SPAM / JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.Prejete ponudbe:

Source link