Saturday , April 4 2020
Home / slovenia / EPSKA DRAMA v Fazaneriji: PRAVI SRHLJIVKI!

EPSKA DRAMA v Fazaneriji: PRAVI SRHLJIVKI!Potom ko se je prvo srečanje četrfinala pokalnega tekmovanja med Domžalami in Muro 3: 2, je le malokdo mislil, da bomo danes v Fazaneriji screw tacho dramo.

The so-called odlično odprli srečanje, sredi prvega polčasa so povedli Bubnjarja, a vodstva niso uspeli zadržati. Sledil je prava za Prekmur by shock, saj je pred odhodo Jakupovic na glavni ODM dvakrát premagal safaris in Domžalč NEW so pred drugie received 45 minuta my skupno vodil Z s 5: 3.

Nato pa so se zbudili tudi črno-beli, that is so najprej prek Bubnjarja v 56. minuti izenačili na 2: 2, the reserveist Kai Cipot pa je tik sodnikovim žvižgom poskrbel za vdodstvo Mure s 3: 2, snow je pomenilo, da morata moštvi igrati podaljšek. Ker tudi ta ni dal končnega zmagovalca, so tega odločile enajstmetrovke.

mura domzale

V tem pa so bili boljši črno-beli, which is so vested veh pet strelov, medtem ko je pri žafčanih Šafarić ubranil že prvo enajstmetrovko, that jo je izvajal kapetan gostova Senijad Ibričić. V polfinalu pokala bomo tacho screwed in Aluminij in Muro ter drugoligaša Nafto in Radomlje.

mura domzale


Source link