Saturday , November 16 2019
Home / serbia / Sofija više ne krije da je luda za Lukom Jovićem, a onda je pomenula njegov odnos sa bivšom

Sofija više ne krije da je luda za Lukom Jovićem, a onda je pomenula njegov odnos sa bivšomSofija Milošević i Luka JovićPhoto: Profimedia

Sofija Milošević veš više od dva meseca uživa u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem i ponosno ističe da je do ušiju zaljubljena u njega.

Luka Jović i Sofija MiloševićPhoto: RAS / Tanjug / AP
Luka Jović i Sofija Milošević

Sofija i Luka u početku water krill romansu, međutim nekoliko nedelja nakon što su uhvaćeni u Madrid, kako šetaju držeći se za ruke, manekenka je za medija počela da govori o njihovoj ljubavi.

Kako kaže, Luka ju je osvojio pre svega iskrenošću.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju ischrenost. Deco u nama su se prepoznala – Sofija za magazin "Hello".

Budući da je fudbaler u februaru ove godine dobio sina sa nekadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević, a da je priroda njihovog odnosa za javnost bila misterija, mnogi su osudili Sofiju kada je uplovila u vezu sa Jovićem.

Luka Jović i Anđela Manitašević, Sofija MiloševićPhoto: Instagram / Instagram
Luka Jović i Anđela Manitašević, Sofija Milošević

– Optužili su me da sam mu rasturili brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno – navela je her za pomenuti magazin.

Podsetimo, Anđela Manitašević nedavno je za domaće medije ispričala da Luka raskinuli pre tri godine, te da se trudnoća desila neplanirano, da da fudbaler kad god dođe u Srbiju viđa sina.

BONUS VIDEO: Sofija Milošević na Blic Polygraph

<! –

Notification trigger paragraph test

->


Source link