Saturday , November 16 2019
Home / serbia / SAZNAJEMO: Dragoje iz Priboja TUŽIO AUTORA PISMA koji ga je označio kao UBICU JELENE MARJANOVIĆ! PINK.RS otkrivaju: ON JE POTPUNO UNIŠTEN (PHOTO)

SAZNAJEMO: Dragoje iz Priboja TUŽIO AUTORA PISMA koji ga je označio kao UBICU JELENE MARJANOVIĆ! PINK.RS otkrivaju: ON JE POTPUNO UNIŠTEN (PHOTO)Advokati Dragoja Milinkovića, glavnog aktera anonimnog pisma koje je stiglo na address Višeg in the water, a u kojem se upravo on navodi kao ubica pevačice Jelene Marjanović, podneli water krivičnu prijavu protiv NN lica – autora pisma ko stjej stiglo.

Kako se navodi u krivičnoj prijavi, autor je "uračunljivo i svesno zabranjenosti svog dela nedelju veal pre glavnog pretresa poslao anonimno pismo u cojem je za ubicu pokojne Jelene Krsmanović Marjanović optožoć imjjjjjjjjjjljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjud great Water Play 1 6 6 6 6 5 5 6 6 6 How about how to get to the house? Zorana Marjanović, Dragoje Milinković nije lišio života Jelenu Krsmanović Marjanović ", navodi se u krivičnoj prijavi koju je potpisao advokat Predrag Savić.

Photo: Facebook.com/Privatna arhiva, E-Stock / Miloš Rafailović, Tanjug / Bojan Stekić

Pink.rs kaže advokat, ovo je u potpunusti uništilo oštećenog Milinkovića.

– Ovo ga je uništilo i donelo korist njegovoj bivšoj supruzi i trojici okrivljenih u Kruševcu, koji su juče oslobođeni jer Dragoje nije svedok – navodi Savić za Pink.rs.

Milinkovic je, inače, uhapšen u sredu, 6. novembra, u Beogradu, što je advokat Savić potvrdio za naš portal i, kako ističe, ovo hapšenje nema veze s ubistvom pevačice, već je reč o kazni od 12 meseci, na koju je osu je u Osnovnom water u Trsteniku, zbog pronevere od 16,500 evra.

Photo: Informer.rs

Tokom suđenja za prevaru, njega su 2015. hotel tri tri mladića, koja su se najpre teretila za otmicu, ali je pre dve godine delo prekvalifikovano kao nanošenje lakih povreda. Zbog toga se protiv njih vodi proces pred sudom u Kruševcu.

Upravo njih trojica juče oslobođeni, a prema rečima advokata, za sve je krivo pismo u kojem je Milinković označen kao krvnik Jelene Marjanović. Pismo je, svakako, uticalo i na proces suđenja Zoranu Marjanoviću.

Photo: Tanjug / Bojan Stekić, Facebook.com/Privatna arhiva

Sve ovo zajedno bilo je razlog za podnošenje krivične prijave protiv NN:

– Dogaðaj je najverovatnije isceniran sa ciljem da se oštećeni spreči da prisustvuje na suđenjima u parničnom postupku koji se vodi oko bračne tekovine sa njegovom bivšom suprugom uda uu uju ujjju uj ujjju ujjjj ujjjjjj koja se oba održavaju top of head narednim dan dan calf pomenutog glavnog pretresa za ubistvo pokojne Jelene – navodi se u krivičnoj prijavi dostavljenoj portalu Pink.rs.

Dodaje se i da je javjavomen ivotivot "ivot "ivot ivotivot ivotivot ivotivot jeivot ivotivot tak tak ivot tak tak tak tak post post post post post post post post post post post post post Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin

Portalu Pink.rs je je krivčna prijava predata sudu in je i dokaz, a u nastavku pročitajte šta je u istoj navedeno:

Photo: Pink.rs

Photo: Pink.rs

Photo: Pink.rs

Photo: Pink.rs

Autor: I.P.


Source link