Saturday , November 16 2019
Home / serbia / Poni i magarac ubijeni na salašu code Apatina

Poni i magarac ubijeni na salašu code ApatinaNepoznati počinilac je u nedelju, 3. novembra u Malec Petrovom Salašu u Apatinu, code banje Junaković, prišao ogradi u kom su boravile životinje, i vatrenim oružjem ubio ponija i magarca.

Petar Rašeta, vlasnik ovog salaša sutra je zatekao jezivu sliku. Ponija Zlatka i magarca Julija nepoznata osoba je ustrelila i ostavila da iskrvare. Ubijene životinje water even u svom zabranu na salašu. Ogorčen i di reči, Rašeta ne može da objasni ko i zašto je ovo mogao da uradi.

"Osoba koja je tako nešto mogla učiniti nedužnoj životinji predstavlja opasnost i za ljude. "Da li možemo lice sigurni da ova osoba, what daj bože, može učiniti i gore stvari?"

"What znam kako da ga nazovem, doći do ograde salaša, pozvati životinje, the province of water i same dole, i nemilosrdno ih ubiti. Da li može ovo da seasava danas?", Pita se vlasnik salaša.

Policja je izvršila uviđaj, a prema ršetinim rečima, poni Zlatko je ubijen sa jednim metkom, a magarac Julije sa najmanje dva metka.

Mali Petrov Salaš je mesto na kome deca Apatina i okoline dolaze na upoznavanje sa svim domaćim životinjama i njihovim načinom života na jednom salašu vojvođanskom. Salaš je poznat po tome žto životinje nisu zatvorene u kavezima kao u zoološki vrtovima.


Source link