Sunday , March 29 2020
Home / serbia / Hrvatska glumica uputila PODRŠKU Mariji Lukić: "Ovakve žene menjaju istoriju"

Hrvatska glumica uputila PODRŠKU Mariji Lukić: "Ovakve žene menjaju istoriju"Marija Lukić Jelena VeljačaPhoto: combo / RAS Srbija

Polno uznemiravanje, lascivne poruke, uvrede žena koje su doenle kao podrška napasniku pred suđenje, na kraju i podrška političara i poslanika u Skupštini Srbije koji je došao also podrži onog koga ne treba sa sče vulgarnim komentar re-comne gogamate Militina Jeličića Jutke pružila jedna žena – hrvatska glumica Jelena Veljača.

– Došlo je vreme da kažemo friendly zlostavljačima i pošaljemo poruku društvu da je nasilje neprihvatljivo, bilo u porodici, bilo na radnom mestu, kakav je ovde slučaj, bilo na ulici – navela je bajo dio na pajo dioj dioo pokret #spasi me koji je mailo i deo regionalne borbe protiv seksualnog uznemiravanja i nasilja.

Jelena Veljača Photo: D. Đorđević / RAS Srbija
Jelena Veljača

Mari je one men jeaj menjaju istoriju her je istakla da je u tom smislu najvažnije da svi poštujemo snagu svake žrtve and also how she progovori, te da su žene poput Marije.

Ono što ženama neretko fortune kros čitav proces jeste solidarnost i podrška upravo žena, koje da li zbog predrasuda province pritiska okoline neretko osude žrtvu, što često samu žrtvu više boli i dolazi do sekundarje v.

Marija LukićPhoto: Nenad Božović / RAS Srbija
Marija Lukić

Milutina Jeličića je sedam žena prijavilo za seksualno uznemiravanje, samo u slučaju Marije Lukić, d ge lu dok dok mi dok ni ali dok,,, ual,,,,, mi ual, od ni ni od od od ni od ni od od od od od od od od Jeličić je, kako smo više puta do sada pisali, svojoj bivšoj secretary Mariji Lukić za dve godine poslao oko 15.000 lascivnih poruka, a u nekima od njih priznaje da je pokušao na silu da je poljubi.

Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno Uznemiravanje Marije Lukić Kruševcu.

Sujenju je prisustvovao i Vojislav Šešelj, osuđeni ratni zločinac, kao Jeličićev pravni savetnik.

<! –

Notification trigger paragraph test

->


Source link