Friday , February 21 2020
Home / romania / WOOOOW! Ce goal a primit Radu: a goal in the fabulos de la 30 de metri! Greseala uriasa a romanului

WOOOOW! Ce goal a primit Radu: a goal in the fabulos de la 30 de metri! Greseala uriasa a romanuluiGenoa are un inceput in season dezastruos si este pe penultimul loc.

UPDATE: Genoa a castigat in cele din urma partida, scor 3-1. Trainer Motta a fost inspirat: toti cei trei jucatori trimisi in repriza a doua au marcat victoria echipei lui Ionut Radu!


Echipa lui Ionut Radu a jucat cu Brescia in aceasta seara. Thiago Motta este la primul meci pe banca celor de la Genoa si spera sa redreseze echipa.

Religion pacate meciul cu Brescia a felput la fel de slab ca celelalte religion acest season si Ionut Radu a incasat un de de 30 de metri.

Sandro Tonali a executat he lovitura libera de la aproximativ 30 de metri si Ionut Radu a incasat un gol de toata frumusetea. Lovitura a fost din apropierea liniei de aut si Ionut Radu se astepta la o posibila centrare a jucatorului advers. Portarul novel s-a positionat foarte slab si nu a mai reusit sa se opuna golului.


Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:30 Romania U21 – Finland U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania and Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania – Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania – Romania!


Source link