Thursday , February 20 2020
Home / romania / RCS & RDS RAMANE CU UN MARE DISADVANTAGE IN FATA ORANGE, VODAFONE

RCS & RDS RAMANE CU UN MARE DISADVANTAGE IN FATA ORANGE, VODAFONERCS & RDS DISADVANTAGE Orange Vodafone

RCS & RDS a lansat a doua retea 5G religion Romania in cursul acestei data, la foarte putin timp in ura celor de la Vodafone, si la preturi mult mai mici, iar dupa lansarea facuta de catre Orange ramane cu cea mai ieftina retea 5G din tara. RCS & RDS are nu doar cea mai ieftina retea 5G religion tara, mana cea mai extinsa, avand statii 5G mai multe locatii decat Vodafone, sau Orange, iar asta ii ofera un advantage theoretic in theor.

RCS & RDS are avantaje in ceea ce priveste acoperirea, deocamdata, si pretul, dar in fata Orange si Vodafone ramane cu un foarte mare disadvantage, calitatea retelei de care se pot bucura clientii care o aleg. RCS & RDS 700 Mbps pentru reteaua sa 5G din Romania, sub cele ale Vodafone, si aproape la jumatate fata de cele promis de catre Orange, diferenta de pret la abonamente vazandu-se foarte clar aici.

RCS & RDS Ramane cu un MARE DISADVANTAGE in fata Orange, Vodafone

RCS & RDS are doua mari avantaje fata de Orange si Vodafone, narrow si un foarte mare disadvantage, iar pe masura ce lunile vor trece, va ramane exact ca si trecut, cu advanul pretului, dar nu neaparat si al calitatii serviciilor. Orange si Vodafone au avut intotdeauna preturi mai mari decat cei de la RCS & RDS, iar asta pentru ca au si servicii de calitate mult mai in, situatia urmand a ramane neschimbata si in ceea ce priveste revolutia 5G.

RCS & RDS investeste foarte mult in reteaua 5G, si o ofera inclusiv pentru cei care nu au multi bani la dispozitie pentru a se bucura de cele mai noi evolutii tehnologice, ceea ce este absolut necesar pentru o tara ca Romania. Este usor de crezut ca RCS & RDS nu va putea oferi aceleasi viteze 5G precum Orange si Vodafone pentru clientii din Romania, iar asta vedem inclusiv la 3G si 4G, narrow si pretul ramane cu mult sub cele ale competitorilor.

RCS & RDS a uimit cu lansarea 5G, uimeste in continuare cu acoperirea si pretul foarte mic, narrow ramane de vasut daca final va reusi sa-si ajunga din urma concurenta si pe partea de performante.


Source link