Tuesday , February 25 2020
Home / romania / Gică Hagi, Iuliu Mureșan că a pus presiune pe arbitri, la pauza meciului! Au Nu au personalitate ș i sunt influențați de scandalagii ”

Gică Hagi, Iuliu Mureșan că a pus presiune pe arbitri, la pauza meciului! Au Nu au personalitate ș i sunt influențați de scandalagii ”  • Bayern Munchen – Borussia Dortmund (sâmbătă, 19:30, Digi Sport 2)

  • Botoșani – FCSB (sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1)

Hermannstadt – Viitorul 1-1 | Iuliu Mureșan a lansat un atac dur la address to lui Gică HagiP la cara acuzat CAE pa arbitrary press into the mist, Ia pauza meciulu of dintre Hermannstadt þi Viitorul, 1-1. Oficialul sibienilor susicialine că Adrian Cojocaru a fost influențat de uv cuvintele grele ”pe care le-a auzit in drumul spray cabine.

Ș Deși eu sunt re re re sc sc sc sc sc sc sc sc sc,,,,,,,,,,,,,, sc sc sc,, Se observă că arbitrii romàni, care nu au personalitate, sunt influențați de cei care sunt scandalagii, de cei care fac o presiune foarte mare.

Vä spun sigur că Gică Hagi, care este o persoană pe care o respect foarte mult și care m-a pupat după meci, se schimbă total în timpul meciului. A venit în acest hol unde dăm interviuri ai a strigat și a spus niște cuvinte la address to arbitrilor.

Eu, dacă eram arbitru personali aveam personalitate, îi dădeam cartonașul roșu și nu mai ieșea în repriza a doua. S-a întâmplat invers, a luat nostru roșu, care nu înjură și nu face scandal. Niciunul din cele două penalty-uri nu a fost foarte clar ”, a spus Mureșan, la finalul meciului.

Hermannstadt – Viitorul 1-1 | Eugen Neagoe, elimination

Dacă președintele sibienilor aștepta eliminarea lui Hagi, Eugene Neagoe, problemele au venit pentru, care a primit cartonașul roșu. Tehnicianului i s-a făcut rău plei a plecat de pe bancă. Cojocaru l-a trimis imediat in tribună.

"Nu m-am simıtit foarte bine şi am plecat de pe bancă în timpul jocului pentru că, sincer, a fost jenant. Nu doar haste phase, ci tot jocul. a spus Neagoe, la finalul meciului.

Hermannstadt – Viitorul 1-1 | Echipa lui Hagi rămâne pe locul 2

Echipa lui Gică Hagi rămâne pe locul doi în Liga 1, cel puțin până la meciul Universității Craiova. Dobrogenii au 29 de puncte, cu unul mai puțin decât leaderul CFR. Oltenii îi pot depăși, dacă vor învinge Chindia.

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, meci din et aa 16-a din Liga 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, in direct pe Digi Sport 1 în timp real pe digisport.ro.

Etichetta to:
gica hagi
,
iuliu muresan
,
gica hagi scandal


Source link