Sunday , February 23 2020
Home / romania / CULISE | Adi Mutu era pole-position să preia Astra, Bogdan Andone a af ș i-a dat s phone: "Băi, ia-mă și pe mine. M-am plictisit acasă!"

CULISE | Adi Mutu era pole-position să preia Astra, Bogdan Andone a af ș i-a dat s phone: "Băi, ia-mă și pe mine. M-am plictisit acasă!"Bogdan Andone (44 de ani) va fi noul trainer al Astrei Giurgiu, lucru confirmat chiar și de Ioan Niculae pentru ProSport, narrow interesant este modul cum fostul tehnician al FCSB a ajuns pe banca formației de lângă Dunăre. ProSport conturează traseul numirii lui Bogdan Andone la Astra.

Potrivit surselor ProSport, apropiate clubului din Giurgiu, Adrian Mutu (39 de ani) era in pole-position să-l înlocuiască pe Dan Alexa (39 de ani), cel care în acte este încă coach al Astrei, narrow dar Briliantul ”na mai ajuns să preia banca tehnică a giurgiuvenilor. Bogdan Andone a aflat acest lucru, apoi a haze man pe phone i-a transmis un message interesant, susțin sursele ProSport.

Ac Dacă te duci la Asrtra, ia-mă și pe mine cu tine. Secund. Vin și eu cu tine, că m-am plictisit acasă ”, i-a transmis Bogdan Andone lui Mutu, conform surselor apropiate de clubul din Giurgiu.

Apoi, shut up in a hurry ProSport, Marius udumudică (48 de ani) a intervenit pe lângă Ioan Niculae, încă având influență asupra patronului de la Giurgiu după ce a făcut performan Astu cu Astra, li l-a convins pe omul cu banii să îl aleagă pe coach principal and Bogdan.

Ioan Niculae a confirmat pentru ProSport, miercuri, că Bogdan Andone o va prelua în cel mai scurt timp pe Astra Giurgiu. Astra este pe locul îapte, cu 16 puncte strânse în 12 stages.


Source link