Tuesday , February 25 2020
Home / romania / Cozitate Gușă după închiderea Realitatea TV. Acuză statul parallel de suprimare

Cozitate Gușă după închiderea Realitatea TV. Acuză statul parallel de suprimareCozmin Gușă dă cărțile énchiderea postului Realitatea TV.

Cozmin Gușă va răspunde, începând cu ora 17:00, întrebărilor vizavi de închiderea Realitatea TV. DC News transmited declarați, in format LIVE TEXT, pe DC News:

– Am vasut toata agitatia de tip emotional a colegilor mei.

– Daca este sa va vorbesc despre Realitatea TV … nu e o simpla institutie media, e o stare de spirit. Sunt 18 sudden in care televiziunea si-a derulat activitatea.

– Este prima televiziune de stiri din Romania.

– In 2001, it recognizes imberb în politică. M-a vizitat Prigoană care nu știa daca poate face o activitate independentă de știri in Romania. A venit cu speranta ca partidul care era la putere i-ar permite lui, adica PSD, fara sa aiba probleme de existenta, sa faca o activitate de televiziune independenta. Prigoana era membrane PNL in urgent moment! L-am asigurat ca poate face acest lucru. I am am discutat despre numele televiziunii si i-am zis ca vreau sa existe si in Romania un CNN, cum de altfel a devenit.

– Este o televiziune care a reprezentat interesul cetateanului.

– Realitatea TV a fost o obsesie pentru politicienii aflati la putere, narrow si o obsesie pentru statul parallel.

– Este televiziunea care in 2004, plin proces de consolidare a puterii PSD, a preferat sa fie obiectiva si i-a dat un sprijin si lui Basescu, cu mine sef de campanie castigand alegerile. Este televiziunea care i-a dat posibilitatea lui Geoana, in 2009, right next si right discute la TV. Realitatea TV este televiziune care l-a susținut pe Iohannis in 2014. Nu eu, ci televiziunea!

– Realitatea TV a formalizat, după Colectiv, un demers public in care le solicitam autoritatilor sa duca de urgenta bolnavii arsi in afara tarii.

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, se va închide miercuri seară, odată cu expirarea licenței audiovizuale, postefii postului spun că o parte dintre programe vor putea să fie urmărite pe noul post, Real.


Source link