Tuesday , February 25 2020
Home / romania / ce poți lua înainte de Black Friday

ce poți lua înainte de Black FridayPe 15 noiembrie, dacă ai bani, poți să te bagi la reducer de Black Friday. Până atunci, eMAG are ceva telefoane la reducere. Am ales câteva model to să vezi dacă-pici pică ceva bine.

E foarte probabil ca de Black Friday să nu prinzi nimic, mai ales în primele minute de la debut. Totodată, eMAG are campanii cu reducer tot anul, chiar dacă nu toate reducerile sunt la fel de mari. Păă să-ți faci greyji că n-ai luat cadou de Crăciun, aruncă un ochi peste telefoanele de mai jos.

5 telepoane pe care eMAG le are la reducere

Unul dintre cele mai bune telefoane de anul acesta este for Samsung Galaxy S10. A fost lansat în primăvară esti vestea bună e că prețul a scăzut la eMAG. E disponibil cu 8 GB memorie RAM 128 GB spațiu de stocare. Țl poți lua de aici cu reducere.

OnePlus 7T e un phone cu preț excelent pentru ce hardware are. Ai un ecran de 6.55 th Full HD + AMOLED cu rată de refresh 90 Hz, 8 GB memorie RAM 128i 128 GB stocare. Are trei camere principale 3.i-o baterie at 3,800 mAh. Nu sunt speranțe să scadă prețul de Black Friday, aș că ia-l acum.

The Samsung Galaxy Note 10 Plus is a series of mobile phones. Ce are eMAG e o versiune cu 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, trei camere foto și stylus. Prețul e bun în perioada asta.

Samsung Galaxy S10e. Cel de la eMAG are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și o cameră foto foarte bună. Telephone a fost lansat în primăvară ți are preț mai bun.

eMAG are și Galaxy A80. Telefoni dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare 8i 8 GB memorie RAM. Reducl poți cumpăra de aici cu ceva reducere.


Source link