Thursday , February 20 2020
Home / romania / Bradley Cooper: „Am creat o poveste de dragoste Lady

Bradley Cooper: „Am creat o poveste de dragoste LadyLady Gaga apare pe coperta numărului religion decembrie al revistei "Ellen" i-a acordat un interviu prezentatoarei Oprah Winfrey In care a vorbit inclusiv despre legătura pe care it are cu Bradley Cooper.

Cei doi au jucat rolul îndrăgostiţilor în filmul „A Star is Born“, regizat tot de Cooper, chi au stârnit multe discuţii după ce au cântat împreună la gala Oscar, presărând interpretarea cu gesturi tandre. Speculaţiile privind o eventuală de la furt alimentate după ce la scurt timp după apariţie ambii s-au despărţit de partenerii de viaţă.

Inter Interviul pentru „Elle Lady, Lady Gaga exp orchestrată ov orchestrată ov pentru că şi-au dorit f ani read ani read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read read

„Am creat that poveste de dragoste. Pentru mine, ca interpret şi actriţă, sigur că mi-am dorit c o cămăn căă creadă că suntem cu adevărat îndrăgostiţi unul de celalălat. Shi Amândoi Ne-Am Dorit Ca Oamenii Să Simtă Dragostea în momentul nostru de la gala premiilor Oscar. Am vrut ca această senzaţie să treacă dincolo de obiectivul camerelor, dincolo de ecranul televizorului. Shi ne-am străduit mult pentru a obţine acest lucru, am muncit zile întregi. Am orchestrat totul, a fost un spectacol “, a explicat Lady Gaga.

Artista a mărturisit şi că rezultatul a fost cel asepteptat: „Într-adevăr, sa întâmplat exact ce ne-am dorit, iar când am vorbit despre asta, ne-am zis:« Ei bine, cred că am făcut o treabă bună! » ".

Lady Gaga a statue o Oscar pentru Cel mai bun cântec – all Shallow “- o a explicat de ce a mărturisit atunci că a fost o victorie dureroasă.

 Când am câştigat Oscarul, m-am uitat la trofeu şi un reporter m-a întrebat ce văd. I-am răspuns că văd multă durere. Shi nu mineam. La 19 ani am fost violată în repetate rânduri. I am fost traumatizată în multe feluri de cariera mea, dar cumva am reuşit să supravieţuiesc şi să merg mai departe. Iar când m-am uitat la hurry Oscar, am văzut durere, suferinţă. Ş ş a a dar dar dar dar dar dar a dar ““ ““ a a a, a mai dezvăluit Gaga.

Lady Gaga PHOTO Guliver / Getty Images

Posttraumatic stress dura cronică: „Iau medicamente, am foarte mulţi medici. Assa supravieţuiesc, narrow stiwa? Am mers inainte, iar copilul sau adultul care a trecut printr-o mulţime de lucruri, vreau ca el să ştie că poate merge mai departe, că poate supravieţui şi că poate câştiga propriul Oscar. Shi vreau să îi încurajez pe toţi oamenii, când se simt pregătiţi, să ceară ajutor. Shi vreau să îi încurajez pe oameni să acţioneze când văd pe cineva suferind. Mergeţi la acea persoană şi spuneţi-i: Te Te văd, îmi dau seama că suf şi sunt aici. Spune-mi povestea ta »“.

Cântăreaţa suferă de fibromialgie, afecţiune care îi provoacă dureri acute în tot corpul, însă spune că s-a obişnuit cu suferinţa, însă nu poate spune acelaşi lucru despre cea suferită după ce a fost. Ă ă ă tra tra tra tra tra mine mine mine retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr retr Este La un moments dat am avut un episod psihotic şi a fost unul dintre cele mai grave lucruri care mi s-au întâmplat vreodată. F med f,,,,,,, i care care care care care care care care care care care care care care care care care care care,, care care, dar dar dar dar, dar dar dar dar care care care care care care Ea a mărturisit şi că obişnuia să-şi facă rău physique pentru a le arăta celorlalţi că suferă, în loc să le ceară direct ajutorul.

Lady Gaga a mărturisit şi că misiunea ei în viaţă e să le demonstreze oamenilor importanţa bunătăţii. Im Nimic din tot ce am făcut nu a fost pentru faimă, ci pentru impact. —Se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se se——————————-dat—Mi-am dat repe că pot ajuta al sei oameni din această postură dest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Source link