Monday , February 24 2020
Home / romania / Anunțul NASA de ultima oră. Două planete s-au ciocnit (VIDEO) | PUBLIKA .MD

Anunțul NASA de ultima oră. Două planete s-au ciocnit (VIDEO) | PUBLIKA .MDLa 300 de lumină distanță, două exo-planete s-au distrus, una pe celalaltă, lăsând o urmă uriașă de praf și resturi de rocă.

Universe este un loc violent, iar obiectele din spațiul cosmic se ciocnesc destul de frecvent cu alte lucruri spațiale.

De regulă, aceste coliziuni se întâmplă în perioada p a solar solar solar solar solar solar system solar sau a unei galaxii.

Astfel de distrugeri reciproce de planete le oferă astronomilor he dealt with "priveliște rară" asupra a ceea ce se întâmplă atunci când lumi deja formate se ciocnesc între.

Cel mai surprinzător lucru pentru astronomy a fost faptul că resturile de praf religion coliziune au fost calde. Deoarece exoplanetele spulberate orbitau o pereche de stele vechi de un milliard de ani, oamenii de știință se așteptau ca praful să fie mult mai rece decât au dovedit măsurătorile, potrivit cercetărilor publicate în The Astrophysicatea

Raf Praful cald din jurul [evenimentului cosmic] what oferă o idee cu privire la impactul catastrofal dintre două exoplanete pietroase ", a declarat autorul principal al studiului, Maggie Thompson, -ntr-un comunicat de presă al NASA." Vrem să știm cum evoluează acest system după impactul extremus, " savantul.


Source link