Saturday , February 22 2020
Home / norway / STEVE WOZNIAK:: Apple-gründer grinds har mistet troen på selvkjørende

STEVE WOZNIAK:: Apple-gründer grinds har mistet troen på selvkjørendeApple-medgründer Steve Wozniak sharpens the technologist, optimizer på vegne av selvkjørende. Men på en conference om bilbransjens fremtid, som nylig ble arrangert i Las Vegas, kunne 69-åringen fortelle at han har mistet troen på selvkjørende grinds.

– Jeg ser ikke at vi kommer til å oppnå nivå 5-kjøring i min levetid, sier Steve Wozniak til wardsauto.com.

Med nivå 5 menes det selverkjøring, der bilene ikke har ratt og mennesket ikke har mulighet til å gripe inn.

– Du må alltid være beredt på å ta over. O vet du hva det betyr? At du må lære deg å kjøre, sier Wozniak.– Vanlige veier for krevende

Dermed går Apple-kjendisen, som selv har en Tesla for langkjøring og Chevrolet Bolt til småkjøring, tilbake på egne spådommer om at autonom kjøring ikke er mange år unna.

I'm on the mountain mener Wozniak at selvkjørende grinds vil kunne fungere på spesiallagde veier med begrenset aksess, men at vanlige veier rett og slett grinds for utfordrende for sjåførløse.

– Det er for mange uventede ting, det kan være et dekk solid ligger foran deg, sier Wozniak. Han understreker at selv en Tesla vet ikke hvordan blood styre unna, kjøre forbi og deretter igjen, igjen, slik et menneske enkelt vil gjøre.

Skuffede Tesla-eiere

– Jeg var helt sikker på at vi kom til å få autonome bil kne sne hvor hvor som helst, og kjne gjøre det samme som et menneske, sier 69-åringen i et intervju referert av Extremetech.

Han mener at mange Tesla-eiere har trodd at det have Elon Musk & co. som skulle ta mennesket inn autonome kjøretøy med i n verden, men at eierne har blitt skuffet over hvor mange feil knows gjør.

For selv om Tesla ligger langt fremme, er disse bilm fremdeles langt unna å tenke og lære som et menneske.

– Tesla har vist hvor mange feil en bil blood gjøre som selv den dummeste sjåfør ikke ville gjort, sier Wozniak til wardsauto.com.

– Har forledet folk

– Vi har forledet til at olog at at at at olog olog olog,,,,,,,,,,,, kan,,,, som som som som,,,,

Da en journalist spurte om Apples bilprogram fremdeles eksisterte, svarte wozniak at the inn ikke lenger at en av av de indre gemakker.

– Men jeg tror at det finnes et bilprogram, sier Apple-guruen.
Source link