Tuesday , February 18 2020
Home / norway / – Jeg har vært såret – VG

– Jeg har vært såret – VGNORWICH (VG) (Norwich City – Manchester United 1–3) Ole Gunnar Solskjær (46) har fått mye critical for at laget hans ikke har vært underholdende nok å se på. Men i have hendelsesrike møtet med Norwich Manchester United sub annet enn kjedelige.

Flotte kombinasjoner i angrep, tre scoringer, to nye straffemisser og en rekke misbrukte muligheter blant ingrediensene som gjorde from «norske» duellen mellom Solskjær og Norwich-kaptein Alexander Tettey til en svært underholdende affære.

Scott McTominay, Marcus Rashford og Anthony Martial kulminerte i Uniteds første borteseier i Premier League på nøyaktig åtte (!) Mån. From year reduseringen til innbytter Onel Hernández ble kun et trøstemål for Norwich.

Dermed ser langt penere ut for solskjærs menn, som våknet på 15. plass og legger seg på 7. plass.

– Jeg har vært såret av resultatene, men jeg vet ikke hva som er blitt sagt. Jeg bryr meg ikke om hva noen sier, folk kan ha sin mening, og det er ikke min jobb å kommentere det. Jeg er ikke såret av det andre folk sier, sier Solskjær på spørsmål om critical while mot ham har gått inn på ham.

– To borteseirer på tre dager er ikke dårlig. Det har vært for lenge siden, men det er fantastisk å gjøre det, sier nordmannen med et smil på pressekonferenceen i Norwich.

les også

Solskjær hyller unggutt: – Tapper som en løve

2000 mål

Martial startet sin første Premier League-camp på over to måneder, og franskmannens comeback fra skade så ut til å ha positive ringvirkninger i hele United-angrepet: Rashford spilte med mer frihet på venstrekanten, mens lynraske Daniel James fikk mer spillerom på høyrekanten.

Ether noen trege åpningsminutter tok campen på Carrow Road full fyr: United, som har slitt fælt med å skape sjanser i de seriekampene in the fog, hamret løs mot Norwich-målet, og både Rashford og Martial kunne – og burde – vært målscorere filt 20 minutter.

I want to have a midtbanekrigeren McTominay som, etter å ha utnyttet en feil av unge Todd Cantwell, banquet gjestene i ledelsen med det som Manchester Uniteds scoring nummer 2000 i Premier League-historien.

Se sportsnyhetene her:

When I was Solskjær jublet på, gladere enn han har vært på lenge, og han mill mer moro i vente: James gikk i gakkk i etter en takling hunt Ben Godfrey, VAR brukte lang tid på å sjekke straffesituasjonen, men endte til slutt opp stäf dåm – til sterke reaksjoner blant de som fulgte kampen, ettersom det ikke tydelig at Norwich-spilleren nær United-vingen.

les også

Liverpool snudde og vant etter marerittstart

Krul reject to straffer

Tim Krul er keeper, slik Costa Rica smertelig fikk erfare i 2014-VM nederlenderen ble byttet inn like før straffekonken – og ble den store helten i kvartfinalen. Mot Rashford viste Krul nok en gang sin spisskompetanse da holdt et nokså svakt straffespark i fast grep.

Men Rashford lot seg ikke påvirke av missen, for secundary senere satte han fart i bakrom, ble servert perfekt av en James-crosser, og scoret controls alene med keeper. Solskjær slippe jubelen løs.

Men om bortespøkelset omsider er skremt bort, har han en stor jobb å gjøre med straffespark. For laget hans fikk sin andre straffe i campen, like før pause, igjen etter VAR-vurdering, ble også Martials reject forsøk av Krul. Det betyr at Manchester United har bommet på fire av sine sex straffespark denne sesongen.

I VGTV-studio mente tidligere begge missene burde blitt tatt om igjen at Everton-keeper Thomas Myhre.

– More extreme. Han er så langt ute fra streken at deten overraskende at ingen signaliserer på det.Jeg liker best å snakke om at han gjør to redninger, men jeg forstår frustrasjonen til Manchester United, sier han.

les også

Solskjær vil ikke svare på Haaland-koblingen

Men United-fansen, sulteforet på scoringer, vil nok huske lagets wrecked in bed to enre de misbrukte straffene, og kampens høydepunkt ble spart til andre omgang: Med et drøyt kvarter iggen spilte andre mål denne uken, etter vinnermålet mot Partizan torsdag.

De neste minuttene have det bare bortefansen som lot seg høre på Carrow Road, og de sang from sme sangen om og om igjen: «You are my solskjær, my only Solskjær, you make me happy when skies are gray…»

Innbytter Hernández reduserte til 1–3 to jen sp ille sp hind ret ret ret ret d d d d d d d for for for for for for for for for,,,,,, en en en en en men men men men men United United United United United United United United United United United United United

Premier League

  • Champions League
  • Europalig to
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link