Thursday , February 27 2020
Home / norway / Bileiere har vært inne til avhør – NRK Norge – Oversikt over nyheter

Bileiere har vært inne til avhør – NRK Norge – Oversikt over nyheter– Every vi står nå mener vi at det er muligheter for å løse saken, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt i et intervju i Nyhetsmorgen på NRK torsdag.

Politiet har tidligere bekreftet overfor NRK at en hovedteori er at Anne-Elisabeth Hagen ble fraktet bort fra åstedet i Sloraveien på Fjellhamar i bil.

Et av de omfattende etterforskningsskrittene har vært å undersøke flere tusen timer med overvåkingsvideo, bl.a. for å se om de finner bortføringen.

365 dager har gått siden to hand to gjerningsmenn Tom Hagen i Lørenskog Anne-Elisabeth Hagen og milliardær-ektemannen Tom Hagen i Lørenskog.

DISCLAIMER: Anne-Elisabeth Hagen, Fjellhamar i Lørenskog. Det er funnet flere sports inn huset, men ingen er pågrepet i saken.

Photo: Lars Thomas Nordby / NRK

Brøske bekrefter nå at flere bileiere har vært inne til avhør pleasant politiet. Politiet ønsker ikke å svare på om sitter på overvåkingsbilder som viser mistenkelige kjøretøy.

– Dette er detaljer som vi av hensyn til den pågående etterforskingen ikke blood kommentere nærmere, sier politiinspektör Tommy Brøske til NRK.

Han sier at jobben med å identifisere kjøretøy fortsatt er et viktig prosjekt for politiet.

– Vi snakker om et titall kjøretøy fra nærområdet og det mest sentrale tidspunktet som ennå ikke er identifisert. Dette jobbes det konkret med, sier Brøske.

Tror de blood finne svar

I dag er det akkurat år siden Anne-Elisabeth Hagen for svant fra hjemmet sitt på Lørenskog. Ektemannen hennes varslet politiet samme mountain, men and women in the hem et al.

Politiet gikk ut med nyheten 9. januar.

Siden januar er det Brøske som harenerten, politic, arbeid med saken.

– Vet mer nå

Fra starten av var politiet tydelige at etterforsket en bortføring med et mulig Iskonomisk motiv.

Juni endret politiet hovedteori i saken. Politiet anser det som mind sannsynlig at det dreier seg om en bortføring og hovedhypotesen nå er at Anne-Elisabeth Hagen ble drept.

– The most important policy is the politietterforskning i hvor både massiv capacitet og kompetanse har vært i focus. Det er åpenbart at vi vet mer nå enn i starten. Dette er bakgrunnen for at vi nå enter uttrykk for at vi mener at det er mulig å løse denne saken, sier Brøske.

Han legger til at det året som har gått har vært krevende.

– Det er ingen tvil om at det har vært krevende for mange. En ting er oss som etterforsker saken, men et annet perspektiv er familien som er rammet, sier Brøske.

Anne-Elisabeth Hagen

Anne-Elisabeth Hagen. Heller ikt de som står bak bortføringen er tatt. Men politiet men muligheter for å løse saken.

Photo: Politiet

Vil ikke kommentere mistenkte

Politiinspektøren har tidligere blitt sitert på at politiet for for at 2016, men lover ikke dette overfor NRK.

– Perspektivet har vært som and alle saker – å løse den raskest mulig. Ser man det fra et slikt perspektiv så har 2019 vært det første målet for etterforskningsgruppen. Nå er vi snart i slutten av året, så vi får se. I store etterforskninger skjer det ofte raske endringer og gjennombrudd, sier han.

Brøske vil ikke kommentere om politiet har noen mistenkte i forsvinningssaken.

– Hvorfor vil du ikke kommentere det?

– Det er helt sentralt spørsmål, sg slik om den sne d s s om omfattende størrelse og complexitet, så vil det ikke være naturlig for politiet å kommentere det, sier Brøske.


Source link