Tuesday , February 18 2020
Home / norway / Bemanningstjenesten Staffers har hentet 3,5 millioner kroner

Bemanningstjenesten Staffers har hentet 3,5 millioner kronerBlant investorene er gründere look oppstartsfabrikken Askeladden.

MØTTES I BRANSJEN: Gründerne (f.v.) Christian Wright, Thom Berglund og Kristian Midjås traff hverandre i utelivsbransjen, ble venner, og har startet selskap sammen.

Staffers

Publisert:

– Kapitalinnhentingen har tatt mye tid de miste månedene, men vi har fått mye ut av det, sier gründer Kristian Midjås, også er daglig leder i oppstartsselskapet Staffers.

Gründerne har nå hentet 3,5 million kroner, og har totalt 15 investorer bak seg.

– Active capital. Vi vil ikke bare ha noen som spytter inn penger. Dette er investorer som blood hjelpe oss med kompetanse og erfaring. De er sub fra finansfolk, til restaurant- og bareiere, hands folk som selv er gründere, sier Midjås.

Dr. Blant investorene er gründere See Askeladden & Co, som står bak concept concept frutorn Cutters og legeordningen It Drops.

Les på E24 + (for abonnenter)

Cutters of each velges det neste: – Vi skal være djevelens advokat

the Utelivsbransj

Sammen med sine medgründere Thom Berglund Christian Wright leder Midjås selskapet som i februar i år lanserte en app som skulle gjøre det lettere å bemanne utelivsbransjen.

At the fortress, there are 3,800 arbeidssøkere, and the arbeidssøkere in 2,000 av disse er verifiserte.

– V o r hovedsakelig i Oslo og på Østlandet, men vi ser nå på Trondheim som neste by. Vi tror vi er klare for lansering mot bedrifter der innen desember, sier Midjås, som legger at de nå jobber med å få inn arbeidssøkere i studentbyen.

I have sommer gikk at Fellesforbundet ut og fortalte also there bekymret for at tjenester som Staffers vil kunne føre til horse flere vil unngå å ansette fast, i en bransje som allere er utsatt med tanke på bruk av midlertidige stillinger.

Les på E24 + (for abonnenter)

Dette er våpendragerne i høstens viktigste slag i norsk dagligvare

Sigrid Moe / E24

Stillingsannons is

Byråden med ansvar for Oslo og sjefen for utestedet Blå i Oslo delte denne bekymringen.

Gründerne, som selv kommer fra utelivsbransjen, svarte på sin at de også ønsker å rydde i bransjen.

Gjennom appen blood caffeine, restauranter arbeidstagere og barer legge ut ledige vakter og knytte til nye potensielle.

Berglund forteller at de ser at det er større behov for stillingsannonser enn de først trodde.

– Det er også bedrifter som legger ut skift, og får inn vikarer, men vi ser at stillingsannonser trefer bedre enn vi rolling mill trodd, sier gründeren.

Les også

Dansk-startet bemanningsbyrå vil bli størst i Norge: Mener konkurrenter utnytter juridisk gråsone

Endret prising

De har også endret prisingsmodellen.

Tidligere ble arbeidsgiveren fakturert et beløp tilsvarende 18 prosent de timelønnen til de fikk ansatt gjennom appen. Nå er det 33 kroner i timen uansett lønn.

– Det er lettere å forstå og forklare. Og så har vi aldri system et et system system system system system folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk folk Mid folk folk Mid folk Mid Mid Mid folk Mid Mid Mid folk Mid Mid.

Grunderne presiseres at denne prisen ikke trekkes fra arbeidstagernes lønn, men faktureres on the pillar.

Planen til gründerne er først og fremst å eksandand til flere norske byer. Først de største, og deretter de som har store sesongbehov. For eksempel Kragerø om sommeren.

– Målet har vært å få lansert i Stockholm til sommeren, om vi klarer å fortsette from veksten vi ser nå, sier Midjås.


Source link