Friday , October 18 2019
Home / netherlands / YouTuber PewDiePie heeft 100 miljoen abonnees

YouTuber PewDiePie heeft 100 miljoen abonneesDe omstreden Zweedse YouTube-ster PewDiePie heeft sinds zondag from meer 100 miljoen abonnees die zijn filmpjes volgen. Felix Kjellberg, zoals de 29-jarige YouTuber officieel heet, verzorgt al jaren een van de populairste kanalen op de website.

PewDiePie werd vooral groot met zijn commentaren op videospelletjes. Later ging de Zweed ook grappig bedoelde filmpjes plaatsen. Hij kwam echter ook een aantal maal in opspraak. De dood aan alle Joden ’omhoog te houden. Zweed op veel kritiek te staan.

Hij stelde achteraf dat het een grap was en dat hij niet achter de inhoud van het bordje stond. Disney verbrak wel een lucratieve samenwerking met het kanaal na deze ophef.

Kjellberg kreeg ook veel negatieve nieuw-Zeeland vijftig mensen doodschoot in twee moskeeën tijdens de livestream van zijn daden opriep naar PewDiePie te kijken. Hier distantieerde YouTuber zich ook erg stellig van. De Zweed trad vorige week nog in het huwelijk. In the lever lever, both veel extra media-aandacht op, die mogelijk heeft bijgedragen aan het passeren van de 100 miljoen abonnees.

ANP / RTL Boulevard


Source link