Friday , February 28 2020
Home / netherlands / Amnesty International onderzoekt juridische aansprakelijkheid van Ajax

Amnesty International onderzoekt juridische aansprakelijkheid van AjaxDinsdag, 29 october 2019 om

Het besluit van Ajax in winterstop een trainingskamp te beleggen in Qatar heeft veel stof doen opwaaien. Onder meer Johan Derksen Kans Jansma waren al kritisch op de beslissing van de Amsterdamse clubleiding om in januari naar het Midden-Osten te trekken en nu hebben ook Amnesty International Human Rights Watch (HRW) zich afkeurend uitgesproken over de kwestie.

De twee mensenrechtenorganisaties roepen 'aandeelhouders van Ajax opj de club tijdens de aandeelhoudersvergadering op 15 november ter verantwoording te roepen over een trainingskamp in Qatar', zo stelt nu.nl. Ajax maakte vorige week vrijdag bekend zich van 4 tot 12 januari 2020 in Qatar voor te gaan bereiden op de tweede seizoenshelft. "De reden waarom Ajax dit aanbod heeft geaccepteerd is omdat de faciliteiten uitstekend zijn, evenals de beoogde tegenstanders. De trip biedt Ajax eveneens kansen om deze regio op zakelijk gebied te verkennen", zo lichtte de club toe.

Tegenover is also worth 700,000 euros. Amnesty International-woordvoerder Emile Affolter is the most popular company in the world. WK van 2022 in Qatar. "Ajax blood er niets aan doen dat Qatar is gekozen als gastland voor het WK 2022. Maar de club heeft wel een vrije keus waar in de winter wordt getraind. Bij de bouw van de stadions zijn honderden doden gevallen en arbeiders worden amper of slecht betaald The most dit aantal gaat nog stijgen jaar onder hoge druk bouwwerkzaamheden moeten worden afgerond. zegt affolter

Amnesty International zoekt volgens nu.nl uit of Ajax 'juridisch aansprakelijk blood worden gehouden voor het in stand houden van de mensenrechtenschendingen', als de club daadwerkelijk naar Qatar trekt voor een trainingskamp. Ma Maar los daarvan heb je als agh gez bed bed ele ele ele. Ant Het Het Het Het Het Het Het Het Het l Het ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald ald We We are in the net Aj Aj net Ko Ko Ko Jan,,,,,,,, vult Jan Kooy van HRW aan. "Als dat het geval business, is het onbestaanbaar dat het team daar in januari heen gaat voor een luxe trainingsvakantie."

Ajax liet in the stadium al weten sport en politiek te scheiden. Die boodschap wordt nu opnieuw herhaald tegenover nu.nl. Sport Sport en politiek moet je scheiden. Oor h h opt opt ​​opt ​​e e e e e e e opt opt ​​opt ​​opt ​​opt ​​opt ​​opt ​​opt ​​En En En En En En En En En En z z z z ax ax ax ax ax ax ax ax ax ax ax ax ax corte


<! –->

Gerelateerd

Meer sportnieuwsSource link