Friday , February 28 2020
Home / hungary / U17-es Eb-sel .: három góllal legyőztük a letteket

U17-es Eb-sel .: három góllal legyőztük a letteketU17-es-válogatott 3-0 labdarúgó least magyar-ra legyőzt to Lettországot a korosztályos Európa-Bajnok of the selejtezősorozat 6.csoportjának 2 fordulójáb.

A magyar válogatott három góllal legyőzte Lettországot (Photo: MLSZ / Facebook)


Hirdetés

A házigazda fehéroroszok elleni gól nélküli mérkőzés után a lettek elleni találkozó első félidejében sem esett gól. A fordulás után viszont három is: less than 54. percben Németh Dániel értékesített egy büntetőt, alig két perccel később pedig Kovács Mátyás beadása után egy lett játékosról a saját kapujába patt A ráadásban Bakos Zsombor is gólra váltott egy tizenegyest, így a magyar válogatott 3–0-ra nyert.

A mieink szerdán Szerbia ellen játsszák at utolsó mérkőzésüket.

Yon Nagyon szervezett ellenféllel találkoztunk, nehéz volt feltörni a védelmüket. A találkozó elején nehezen lendültünk játékba. A lettek contracted, kellett figyelnünk, és a fordulás után borzasztó szembeszél is nehezíttette a dolgunkat. A második félidőre nagyon jól jöttünk that sikerült vezetést szerezni, majd gyorsan tudtuk nevvelni előnyünket. Fontos győzelmet arattunk, és várjuk a következő találkozót, azt is meg szeretnénk nyerni meg – mondta a lefújást követően Németh Antal szövetségi edző az mlsz.hu-nak

A tornán a magyar csapatot 2003-as születésű fiatalok alkotják, a gárda moisture egyetic meg a Brazíliában tartózkodó, etc.-re készülő U17-es együttessel, amelyben 2002-es születésű labdarúgók vannak ott.

U17-ES EB-SELJETTEŐ
6. CSOPORT, 2nd FORDULÓ
MAGYARORSZÁG – LETTORSZÁG 3–0 (0–0)

Magyarország: Senkó – Török K., Csinger, Szujó – Kovács M. (Varga G., 70.), Bartha (Horváth A., a szünetben), Sztojka, Farkas B. (Kispál, 60.), Helembai – Bakos, Németh D (Szendrei, 70.). Szövetségi edző: Németh Antal
Gólszerző: Németh D. (54.-11-esből), Fjodorovs (56.-fore), Bakos (93.-11-esből)

A csoport másik mérkőzésén
Fehéroroszország – Szerbia 1–2

A csoport állása: 1. Magyarország 4 pont, 2. Lettország 3, 3. Szerbia 3, 4. Fehéroroszország 1

AZ 1. FORDULÓ EREDMÉNYEI
Fehéroroszország – MAGYARORSZÁG 0–0
Szerbia – Lettország 1–2

A 3. FORDULÓ PROGRAMJA
Október 30., szerda

13:00: MAGYARORSZÁG-Szerb to
13:00: Lettország-Fehéroroszország

A selejtező első körében 13 darab négycsapatos csoportot alakítottak that. A kvartettekből at elősés a második helyezettek. A 16 csapatos Európa-bajnokságot 2020. május 21. és június 6. között rendering meg Észtországban.


Source link