Saturday , April 4 2020
Home / hungary / Megríkatta a mestereket L.L. Junior | BorsOnline – Sztárhírek – Pletyka – Krimi – Politics

Megríkatta a mestereket L.L. Junior | BorsOnline – Sztárhírek – Pletyka – Krimi – PoliticsL. L. Junior Sostar Dukhal című dalával street szemébe könnyeket csalt Feng Ya Ou. A Sztárban sztár leszek! verseryzőjét a gyermekét gyászoló rapper készítette fel at 5. élő showra.

L. L. Junior Sostar Dukhal című dalával street szemébe könnyeket csalt Feng Ya Ou. A Sztárban sztár leszek! verseryzőjét a gyermekét gyászoló rapper készítette fel at 5. élő showra.

A közönségben elvegyülve nézte végig L.L. Junior Feng Ya Ou produkcióját, amit az egzz stúdió síri csöndben hallgatott végig.

© Csányi Kriszta

Horváth Tamás versenyzője a rapper egyik 2000-es évekbeli számát, a Sostar Dukhalt, azaz Miért fáj című dalát adta elő, ami street szemébe könnyeket csalt.

© Csányi Kriszta

Junior, és a mesterek lélegzet visszafojtva hallgatták végig a megható produkciót, amit a maximális, 30 pontszámmal jutalmaztak.

© Csányi Kriszta

Mint ismeretes augusztus végén, Zuglóban gázolták halálra L.L. Junior hároméves kisfiát, Dávidkát. A helyszínelés hosszú órákon át tartott, s kiderült: less bevel gyalogosátkelő helyen várakoztak többekkel, amikor a gyerek kirántotta magát az anyja, Hopp Csilla timeséből, és szaladni kezdett, a lémás é sémás.

Dávidkát egy pillanat alatt gázolta halálra less egyébként szabályosan közlekedő autó. A gyermeket először a járókelők igyekeztek újraéleszteni, aztán a menttk két órán át küzdöttek életéért, de hiába, már nem tudták megmenteni.


Source link