Saturday , April 4 2020
Home / hungary / Index Sport – A Ferrari odajra odaadott egy győzelmet to Mercedesnek

Index Sport – A Ferrari odajra odaadott egy győzelmet to MercedesnekLewis Hamilton nyerte vasárnap a mexikói futamot és nagyon nagyon private cult hatodik világbajnoki címéhez.

Űgy tűnt pedig, hogy nem ő napja lesz, a rajtnál a két Ferrari a little ő sorból tökéletesen kilőtt és a Leclerc-Vettel sorrendben – előbbié volt a pole – el is fordult. Mögöttük viszont Hamilton és Verstappen tülekedett, a holland nagyon picit gyorsan ment a kanyarba, kétszer nekicsúszott a Mercedesnek, mindkét kocsi a füvön találta magát, de gyorsan visszajött a pályára. Albon a Red Bullban Sainz Sainz viszont elment mellettük, Verstappent még Bottas is megelőzte.

Hamilton gyorsan túljutott a McLarenen, de beragadt Albon mögé, a Ferrarik elhúztak az élen. Verstappen megelőzte Bottast, de vele is összekoccant, emiatt defektet kapott, és ugyan elérte a depót, győzelmi esélyei elvesztek. Arra Leclerc, Vettel, Albon, Hamilton és Bottas pályázhatott.

Albon állt that elsőként kerékcserére a 16. blind, és ekkor jött a futam kulcsmomentuma. A ferrari ugyanis megosztotta a tactic, két pilótája között, Leclerc-rel levédekezte Albont, egy kresőbb a monacóit is kerékcserére szólították – nagyon korán, és mivel újra közepes gumdé gÃoss Alb ott ott k ott ott g ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott ott a g a Alb c in a g. (Legalább kétféle gumikeveréket használni kell egy versenyen.)

Sejthető volt, hogy két kiállással teljesíteni egy futamot az lassabb, mint eggyel, számtalanszor láttuk már, hogy a két megállás a kedvezőtlenebb stratégia, mégis a futamot aőt aült k k ev van mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit mit,,,,,,, mit mit,,,,,,,,,,,,,,,,,, szeret to. Arról nem beszélve, hogy Albon az edzéseken special sem kerult little időket nézve a Ferrarikhoz, moisture volt veluk egy súlycsoportban, így valójában levédekezni is kár volt, moisture lehetett komoly győzelmi esélyesnek tekeni. (Nem úgy a csapattársát, Verstappent, csak ő ugye kiírta magát beyond blind blind alatt az újabb ámokfutásaival.) Pontosan azt csinálták, mint az utolsó 2010-es futamon, amikor elveszítették Fernando Alberto lebarber, albert, lebar, albert, albert, lebar, albert, lebar koncentráltak a tactics, Vettel meg elhozta a spanish elől a címet.

Vettel maradt az élen, mögötte Hamilton és Bottas, még Leclerc és Albon mögéjük. Hamilton a 24th kernig várt a kerékcserével, Vettel el tudott menni a 38, Bottas a 37th kernig, egyértelmű volt, hogy rámennek a gyorsabbnak tűnő, egykiállásos stratégiára.

Leclerc egyszer még az élen találta magát, de jönnie kellett a második kerékcseréjére, amit kissé elrontottak, mert az egikik kerék nehezen ment fel, illetve még azzal is sújtotta csapata, hogy a hajrány kapt, cégée a hajyá g am kapssss, am,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Negyediknek tért vissza a boxból lemaradva, a Forma-1 rajta kívüli három leggyorsabb autóját kellett volna megelőznie a győzelemért – befognia sem sikerült őket.

Hamilton haladt, Vettel és Bottas in the brothel, less angol sock aggódott, hogy nem fogják bírni korábban feltett, égy tűnt, Vettel gumijaiban lehet a győzelem. Meg is hamzelt kétmásodpercnyire in közelítette, de közelebb nem jutott. Bottle, de másfél másodperc. Leclerc is special culinary Bottashoz, de annyira nem, hogy előzésre, sőt, támadásra gondolhatott volna. Albon – contract levédett Leclerc – 15 másodperccel még tőle is lemaradt.

Hiába tűnt úgy, hogy nagy négyes befutó lehet, ahogy less utóbbi években látott versenyeken, úgy most sem sikürült senkinek előznie, de támadnia sem, maradt a Hamilton, Vettel, Bottas, Leclerc libasor a célig.

Hamilton, ahogy Szocsiban, nváh hete, elvitte a Ferrari, ott is taktikai hibát vétettek less likely to be, ugyanígy kettős vezetésről captak. Még úgy is a volt less than a lot, a hogy a megállaás után látszott, a Verstappen-kontaktnál letört egy darab a Mercedes fenéklemezéből.

Leclerc a leintés utáni gyorsinterjúban a felvetésre, hogy pole pozícióból, vezetésről csak negyedik lettél, annyit tudott felelni,

nem érti, mi történt, és hogy a csapattal ét kell beszélnie.

Hamilton a etc-t még nem nyerte meg, ahhoz Bottasnak néggyel kevesebb pontot kellett volna szereznie Mexikóban, de a hétvégén Austinban már összejöhet a hatodik vb-cím: 74 ponttal vezet, 78-at lehet még begyűjteni.

Pénteken kezdődik less American GP.


Source link