Saturday , April 4 2020
Home / hungary / Index – Cultures – Kulka: Unatchosome, nagion

Index – Cultures – Kulka: Unatchosome, nagionInterjút adott a Magyar Narancsnak Kulka János színművész, aki többek között beszélt az egészségi állapotáról és a színházba való visszatérésről.

A beszélgetésből kiderül, hogy Kulka a 2016-os sztrókja óta afáziával küzd, amelynek köszönhetően nehezen találja a szavakat, és az angoltudása sem tért vissza. Originba is at HBO-t néz, de néha belenéz, és incandescent kicsit elborzad. Pláne úgy, hogy saját bevallása szerint nyolc éve lelkesedett valami közéleti témáért igazán, amikor a sajtószabadságért tüntetett az Erzsébet hídnál, és Csákányi Eszterrelt ás Csákányi Eszterreltá á Csákányi Eszterreltát ásázányi eszterrelt

A kissé borús hangulatú interjúban Kulka mintha arra utalna, hogy less utóbbi időben elment a humora, és kicsit egykedvű lett 61 éves korára, de például azt élvezi, hogy független társulattal, hosse fsghattzás jspadbanpadbanbanban j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j j. J j……. J j j j.. J………………….. J. J j j j.. J………………………………… Kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss Ahogy less interjúban mondja:

Humoros voltam, vicces voltam, kedves ember voltam. Nagyon udvarias. Szia, szia, szia … Borzalmas. Szégyellem magam. De ez kész, nincs. A viccek – kész, nincs.

Emellett szerepelni fog Madarász István új filmjében, ami valószínűleg a 480 millió forint támogatást kapó Átjáróház lesz. Saját elmondása szerint is unatkozik, ebben segített például neki az Árvácska is.

Unatchosome, nagion. Mit csináljak? Gyógytorna, kondi, ez mind megvolt. Unatchosome, de ebben nagyon jó volt az Árvácska. The Nagyon.

Mint Kulka mondja, a sztrókja előtt "kockafejű" volt, de már elkezdett improvizálni, és már a régen rá jellemző félelem sincs meg benne előadások előtt. A betegség miatti anyagi problémákat is a time of time, hogy eladta a házát, amiből vett két lakást Pécsen, és azoknak a kiadásából van rendszeres bevétele.


Source link