Βαθμολογήστε το άρθρο

Mi ανεξαρτητοποίηση της Redmi miδωσε φτερά στο οικονομικό portfolio της Xiaomi. Η σειρά Redman 7 / Note 7 έσπασε όλα τα ρεκόρ, το καλοκαίρι η εταιρεία παρουσίασε μεταξύ άλλων την πρώτη της τηλεόραση και φαίνεται ότι μετά τον ντόρο που έκανε στην αγορά το VFM Xiaomi Mi Watch, η εταιρεία θα φέρει με την σειρά της ένα ακόμα πιο miτηνό Redmi_Watch!

redmi watch

He Lu Weibing, ςενικός Διευθυντή της Redmi Weibo για να μιλήσει για το Mi Watch. Wού εκθείασε τα χαρακτηριστικά του πρώτου smartwatch του Ομίλου ρώτησε τους οπαδούς του τι σκέφτονται για ένα Red! Miην ίδια ερώτηση ακριβώς miανε τον Ιούνιο για μια Redmi TV! Άςμαστε σίγουροι ότι η ερώτηση σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς teasers

redmi watch

Miποθέτουμε ότι το πρώτο ρολόι της Redmi miα έχει παρόμοιο σχέδιο με το Mi Watch. Θα μπορούσε να είναι μια έκδοση του δεύτερου με ασθενέστερα χαρακτηριστικά, για παράδειγμα με μικρότερη οθόνη, ενώ θα μπορούσε να διατηρήσει το πλήκτρο και την κορώνα για εύκολη πλοήγηση. Μια άλλη υπόθεση είναι η παραγωγή χωρίς υποστήριξη για'm ESI, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Min Watch ανεξάρτητα από τη συσκευή με την οποία είναι συνδεδεμένο. Iaσο για την τιμή του νέου smartwatch θα είναι μικρότερη φυσικά από αυτή του Xiaomi Mi Watch.