Saturday , April 4 2020
Home / bulgaria / Обвиниха Роман Полански в изнасилване – 【Новини от света】 • актуална информация, теми и новости

Обвиниха Роман Полански в изнасилване – 【Новини от света】 • актуална информация, теми и новостиФренската актриса и фотографка Валантин Моние обвини известния режисьор Роман Полански в изнасилване, което по нейните думи е стедните думи е ,, През 1975 г. бях изнасилена от Полански. Аз нямах никаква връзка с него – нито професионална, нито лична, едва го познавах. Нямаше никакво парти, нямаше алкохол, нито наркотици ", пише Моние.

Инцидентът е станал в ские курорта Гщаад в Швейцария, където тя била на почивка. Нейните приятели я запознали с режисьора. На следващия ден, след като карали ски, той ѝ предложил физическа близост. Моние, която тогава била на 18 години, му отказала, но продължила да кара ски в тяхната компания. Същата вечер тя отишла с Полански на ресторант, след което се върнали в хижата му, където режисьорът зверски я изнасилил.

Своето желание да разкаже за случката с 44 години закъснение пострадалата свързва с излизането на новия филм на Полански "Офицер и не не непропеты Моние искала да припомни тъмните страни на режисьора. Навремето тя не отишла в полицията да подаде жалба, тъй като се страхувала за живота си. Полански тогава бил достатъчно известен и според Моние можело да бъде убита, за да бъде потулен скандалът.

Франция


Source link