Tuesday , March 2 2021

Лили Иванова погребва тайно голямата си любов – БЛИЛКомпозиторът Иван Пеев, който е голямата любов на Лили Иванова, ще бъде погребан тайно, защото по всяка вероятност ле присъства и самата прима, твърди "Телеграф".

Кейт Мидълтън се оказа в центъра на огромен скандал! Забъркаха херцогинята в не о чудовицно (СНИМКИ)

Певицата от години не ходи на поклонения на свои колеги, за ото се страхува да не бъде снимана отблизо, които старателно крие на официалните си фотоси. Този път обаче може би ке направи изключение, тъй като покойникът е повече от специален – за него тя. По следното желание на музиканта е било да бъде изпратен в последния му път само от най-близките, тухо и кротко. Затова само едва няколко човека, които се броят на пръстите на едната ръка, са поканени на опелото, което по всяка вероятност де бъде утре.

Меган Маркъл има да дава много обяснения заради тази стара СНИМКА

Ванко Пеев, както го наричат ​​в музикалната гилдия, издъхна на 81-годишна възраст в събота, 24 ноември. Той е починал в дома си, без много да се мъчи. Въпреки че имаше куп здравословни проблеми през последните години, той се държеше до последно и всеки вторник се срелаше с най-близките си приятели от бранша. Някой път пропускаше, тъй като от време на време го приемаха в болница, за да го стабилизират. Преди 4-5 дни обаче състоянието му рязко се влошило. Не можел да стане от леглото, започнал все по-трудно да говори. Единственият му син организирал така работата си, че да може да я върши от вкъжи, за да е близо до ба а си и да се. В събота по някое време наследникът забелязал, че татко му не диша и извикал лекар да "Говореше ми за смъртта в последно време. На 2-3 пъти влизаше в Александровска, а след това ми сподели:" Да знаеш, че не се страхувам ". Обичаше да се шегува на тази тема като казваше:" Щом никой не се е върнал от там, сигурно е по-хубаво ", разказа поетът Георги Начев.


Source link